Informatie

"DJ-Niels is al jaren actief als DJ en is al op veel plaatsen te zien en te horen geweest. De ene avond staat deze jonge, enthousiaste muziekliefhebber te draaien op een chique bruiloft en de volgende avond staat hij weer te springen in een bruisende feesttent met 1200 dampende bezoekers. Overal krijgt hij de mensen aan het dansen door een goede en gevarieerde muziekkeuze voor jong en oud.

Of je nu van 70′s, 80′s of 90′s muziek houdt, van disco, foute uur, classic rock, Nederlandstalig of van de allernieuwste top40; DJ-Niels draait het allemaal en zorgt voor een feest van herkenning!

De muziekkeuze en de interactie met de mensen vindt Niels twee belangrijke factoren tijdens een gezellige avond en daarom zijn gasten altijd meer dan welkom op het podium voor een gezellig praatje en een leuk verzoekje. Tussendoor maakt de DJ ook nog eens leuke foto’s welke na afloop direct gedeeld worden. Mooi meegenomen toch?"

"En wat zeggen anderen dan over jou!"

Bruiloft
Abraham
Bruiloft
65 Jaar

"Niels heb je nog spul voor op de poster?"

Ja dat heb ik! Hieronder vind jemijn logo met transparante achtergrond, handig voor op posters of foto's. Daarnaast vind je mijn normale logo met zwarte achtergrond en drie ge-wel-dig-e foto's... van DJ-Niels in actie. Al deze foto's en informatie is rechtenvrij te gebruiken!

DJ-Niels is ook op andere Social Media te vinden!

Facebook Instagram WhatsApp E-mail